LUKE 11. COAL IS INDESTRUCTIBLE!

Donald Trump hater vindmøller. Hater dem. De dreper fugler. Mange fugler. De er drapsmaskiner. Og fuglene, de dreper vindmøllene. Det er en slagmark. Hvem kommer vel ikke i retorisk adventsstemning av dette?

Denne talen som Trump holdt i Montana, oppsummerer på mange måter kjennetegnene for hans talestil: et lite vokabular, korte setninger, enkle ord, gjentakelser og etterlikninger – nesten som et standup-show. Mange vil nok kanskje si at denne stilen ikke er en president verdig, men det er nettopp denne talestilen som har ført han dit han er i dag. Trump snakker ikke som en president, han snakker ikke som eliten, men som en mann av folket – uten filter – og dermed blir han av mange oppfattet som autentisk.

Vi kan ikke påstå at talens innpakning eller at innholdet er særlig vakkert, og vi kan vri oss i smerte av enkelheten og av generaliseringene, men Trump snakker ikke til oss. Han snakker til folka i Montana, til folka som jobber i kullindustrien og dermed legger han ingen fingre mellom. Han er seg selv, han forleder (tilsynelatende) ingen, han sier hva han mener og publikum – de elsker det!

Klikk på bildet under, og se videoen!

Please follow and like us:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *