Skriftlig retorikk

Hvorfor skal man bruke penger på god tekst? Misforståelser og tekster som ikke virker kan fort bli dyre. Dama i skranken og i andre enden av røret er byttet ut med tekst og digitale løsninger. Det har gjort tekstene våre til den viktigste kontaktflaten mellom bedriften eller organisasjonen og menneskene de ønsker å bygge en relasjon til. Gode tekster skaper tillit, gode relasjoner og et godt omdømme. 

Vi jobber med retorikk og tekster i alle sjangre, med alt fra nettsider, rapporter, innholdsartikler, sosiale medier, brukerveiledninger, kronikker og brev for både organisasjoner, privat og offentlig sektor. 

Tekstklinikken

Har du en tekst som er dødssyk eller trenger den bare en ansiktsløftning? Send den til klinikken vår!

Tekstbryggeriet

Trenger du en helt ny tekst? Send oss en brief og saken er biff!

Tekst på engelsk

Nordmenn er generelt gode i engelsk, og vi har sjelden problemer med å gjøre oss forstått. Men undersøkelser viser at mange synes det er vanskelig å skille på formell og uformell engelsk, og mangler kunnskap til å skrive engelsk på et profesjonelt nivå. Med en direkte skrivestil kan mange skandinaver oppfattes uhøflig, uprofesjonell og arrogant. Vi tilbyr både skrivekurs, språkvask og engelske tekster i alle sjangre.