Bryllup

RETORISK BRYLLUPSVERKSTED

  

Talene er en stor, viktig og skremmende del av alle bryllup. Å stå foran kjente og kjære å snakke om kjærligheten, kan skremme vettet av hvem som helst. Det skal helst være minneverdig og vakkert. Noe man skal ta med seg videre inn i ekteskapet. Det er en av de få sjansene man har til å bruke de store ordene, snakke om de store følelsene. Men hva hvis man ikke finner de riktige ordene? Eller hva hvis man ikke klarer å få dem fram? På dette verkstedet jobber vi både med talene og framføringen av dem.

 

Slik fungerer det:

Til dette kurset inviterer vi bryllupets indre kjerne til å jobbe med taler, presentasjonsteknikk og taleregi.

Alle: I dette kurset får dere råd, og ikke minst ro, til selve taleskrivingen. I tillegg får dere praktiske øvelser utformet for å gjøre dere til trygge talere. Dere får tilbakemelding fra våre retorikkeksperter, både på talene og på presentasjonen.

Toastmaster: Du får i tillegg veiledning om hvordan du kan introdusere talerne, håndtere kinkige talesituasjoner og holde kontroll på taletiden.

Brudeparet: Dere får i tillegg individuell veiledning på den endelige talen når den er ferdig skrevet.

 

Dette får dere:

  • Råd og ro til taleskrivingen
  • Taletrening
  • Øvelser for å håndtere nervøsitet
  • Individuell tilbakemelding på taler og presentasjon
  • Toastmaster-rådgivning
  • Individuell veiledning til brudeparets når talene er ferdigskrevet.

Ta en retorikkprat med oss!

Send oss en epost på post@retorikkbyraet.no eller kontakt en av våre rådgivere personlig. Vi er selvsagt tilgjengelig på både e-post og telefon. I tillegg blir vi glad for besøk på kontoret – det er bare å ta turen innom for en kaffe og litt retorikksnakk.

Retorikkbyrået AS

Avdeling Oslo:
Schweigaardsgate 34c
0191 Oslo

Avdeling Tønsberg:
Tollbodgaten 22
3111 Tønsberg

Org.nr 915871070