Historiefortelling

Omfang: 4 timer
Plasser: 15 personer

historiefortelling

Historier får folk til å lytte, og huske, det vi har å si. Historiefortelling er en effektiv «icebreaker» og gir deg en unik mulighet til å knytte kontakt med andre mennesker. Det er gjennom historier vi gir liv til ideene og visjonene våre, og det er gjennom historier folk kjøper tjenestene og produktene våre. En historie som er godt fortalt er nyttig, enten du skal selge produkter eller tjenester eller holde presentasjoner eller foredrag.

Dette verkstedet passer for deg som vil bli bedre til å finne, bruke og fortelle historier målretta. I løpet av verkstedet jobber vi med å gjenkjenne gode historier, og vi øver på å fortelle dem. Underveis får du tilbakemeldinger, inspirasjon og gode råd fra vår retoriker og de andre deltakerne. Du går hjem med en fiks ferdig historie og en strategi for framtidig historiefortelling.

Dette lærer du:

 • Finn historiene!
 • Bli en god forteller!
 • Bruk historiene til å overbevise, påvirke og inspirere!
 • Få kontakt med publikum!
 • Finn rytmen i fortellingen!
 • Bli en tryggere formidler!

  Ta en retorikkprat med oss!

  Send oss en epost på post@retorikkbyraet.no eller kontakt en av våre rådgivere personlig. Vi er selvsagt tilgjengelig på både e-post og telefon. I tillegg blir vi glad for besøk på kontoret – det er bare å ta turen innom for en kaffe og litt retorikksnakk.

  Retorikkbyrået AS

  Avdeling Oslo:
  Schweigaardsgate 34c
  0191 Oslo

  Avdeling Tønsberg:
  Tollbodgaten 22
  3111 Tønsberg

  Org.nr 915871070